Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.M. [ Mina ]

05. 09. 2024. 14:04 >> 14:04

epcg

U nedjelju počinje punjenje dovodnih sistema HE Perućica

Punjenje dovodnih sistema Hidroelektrane (HE) Perućica počinje u nedjelju, nakon čega će ona ubrzo biti ponovo u pogonu, saopšteno je iz Elektroprivrede (EPCG).

"Iako je Planom godišnjeg remonta bilo predviđeno da HE Perućica, poslije jednomjesečne potpune obustave, ponovo bude priključena na elektroenergetski sistem 4. septembra, zbog dodatnih zahvata punjenje kanala će započeti u nedjelju, u ranim jutarnjim satima, a ubrzo nakon toga naša najstarija velika elektrana biće ponovo u pogonu", navodi se u saopštenju.

Iz EPCG su, uzimajući u obzir bezbjednost građana, upozorili javnost, prije svega, stanovnike naselja koja gravitiraju hidroenergetskom sistemu Perućica, na moguće opasnosti.

"Molimo stanovnike da izbjegavaju prisustvo i ne izvode bilo kakve aktivnosti u njegovoj neposrednoj blizini u vrijeme punjenja dovodnih kanala", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније