Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Beta/M.L.B.

02. 09. 2024. 19:24 >> 19:24
14

Zogović i Vukićević sa Brnabić

"Odnosi sa Srbijom da budu daleko bolji"

Predsjednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa potpredsjenikom Vlade Crne Gore Milunom Zogovićem i ministarskom saobraćaja Majom Vukićević koji su istakli da je za Crnu Goru saradnja sa Srbijom od izuzetnog značaja i da će se truditi da u narednim godinama odnosi dvije zemlje budu na daleko boljem nivou.

Brnabić se saglasila i istakla da Srbija mnogo značaja pridaje regionalnoj saradnji te da razvijen i povezan region znači bolji život za sve njegove građane.

Ona je rekla je da je parlamentarna diplomatija jedan od njenih prioriteta, te da će se truditi da sa parlamentom Crne Gore uspostavi bližu saradnju.

Potpredsjednik Vlade i ministarka saobraćaja Crne Gore istakli su da su najvažniji infrastrukturni projekti za njihovu Crnu Goru rekonstrukcija pruge Beograd – Bar i izgradnja auto-puta koji bi u budućnosti povezao crnogorsko primorje i Podgoricu sa Beogradom.

Zogović i Vukićević su se ranije tokom dana sastali sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goranom Vesićem.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније