Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.B. [ Mina biznis ]

12. 08. 2024. 14:07 >> 14:07
Čitaj mi:

"Sea Pioneer" u problemima

Kompaniji za pružanje usluga pomorske pilotaže prijeti zatvaranje

Kompanija "Sea Pioneer Montenegro", koja pruža usluge pomorske pilotaže, se trenutno nalazi u situaciji u kojoj je jedina opcija zatvaranje, saopštili su njeni predstavnici.

Iz kompanije su javnost informisali da se firma trenutno nalazi u ozbiljnoj situaciji.

“Nakon što je donesena odluka o dodjeljivanju ekskluzivnih prava za obavljanje pomorske pilotaže Luci Kotor, poslovanje ostalim preduzećima, uključujući našu firmu, je onemogućeno”, rekli su iz te kompanije.

Ta odluka je, kako su poručili, imala direktan i ozbiljan uticaj na poslovanje Sea Pioneer Montenegra, s obzirom na to da su potpuno onemogućeni da obavljaju osnovnu i jedinu djelatnost.

“Zbog toga se naša firma trenutno nalazi u situaciji u kojoj je jedina opcija zatvaranje”, zaključili su iz kompanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније