Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.J. [ Mina business ]

25. 07. 2024. 08:18 >> 08:22
Čitaj mi:

NTO

Otvoren poziv za dobijanje izvještaja o online reputaciji i kvalitetu u turizmu

Nacionalna turistička organizacija (NTO) objavila je poziv za zainteresovane privredne i druge subjekte čija je oblast turizam i ugostiteljstvo ili sa turizmom povezane djelatnosti za prijavu za dobijanje besplatnog izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta.

"Ovaj poziv se realizuje u okviru projekta koji ima za cilj unapređenja kvaliteta Crne Gore kao turističke destinacije, a aktivnosti će biti realizovane u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama", navodi se u saopštenju.

NTO će podržati mjerenje online reputacije za odabrane podnosioce prijave i omogućiti im dobijanje izvještaja bez naknade, kako bi sagledali ocjenu kvaliteta, kontinuirano pratili promjene i preduzimali aktivnosti na unapređenju kvaliteta.

Mjerenje online reputacije realizuje se putem softvera TrustYou, koji prikuplja mišljenje gostiju sa svih online platformi, analizira i kreira ukupnu ocjenu kvaliteta. Izvještaj obuhvata i druge korisne informacije i, po izboru, mogućnost upoređivanja nivoa kvaliteta sa konkurentima u Crnoj Gori i/ili svijetu.

"Pored toga, ekspertski tim angažovan od NTO će za odabrane podnosioce prijave biti na raspolaganju za individualno savjetovanje", dodaje se u saopštenju.

NTO će voditi računa o zaštiti podataka koji se odnose na privredni ili drugi subjekt.

Rok za prijavu je zaključno sa 5. avgustom, a lista odabranih podnosioca prijave za dobijanje besplatnog izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta biće objavljena na internet stranicama NTO, u roku od sedam dana od dana odabira.

Poziv je objavljen u srijedu i može se preuzeti na linku:
https://www.montenegro.travel/poziv-za-prijavu-za-dobijanje-izvjestaja-online-reputacije-sa-ocjenom-kvaliteta

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније