Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.V.

10. 07. 2024. 15:44 >> 15:45

URA

Adžić: Korupcija razjeda vladajuću većinu

Na današnjoj sjednici Skupštine Crne Gore poslanik Građanskog pokreta URA Filip Adžić optužio je poslanika Vasilija Čarapića i njegove kolege iz Pokreta Evropa sad da su došli da rasprodaju sve što Crna Gora ima i da nakon toga pobjegnu komentarišući amandmane koje je on predložio na izmjene Zakona o državnoj imovini.

"Ono što DPS-u kada je bio na vrhuncu svoje moći nikada nije palo na pamet da uradi jeste kolegama iz PES-a posle svega nekoliko mjeseci vlasti. Žele da državnu imovinu u potpunosti rasprodaju i da ukradu budućnost našim potomcima", kazao je Adžić.

Adžić je naglasio da je obaveza svakog poslanika i poslanice da štiti imovinu Crne Gore i da se ovakvi naumi PES-a moraju zaustaviti. On je dodao i da vjeruje da će svi oni koji brinu o interesima Crne Gore glasati protiv ovakvih zakonskih rješenja.

On je istakao da korupcija razjeda vladajuću većinu i da novac sa sumnjivih adresa hara Crnom Gorom jer je došao do onih ljudi koji se pitaju o budućnosti svih građana.

Adžić je napomenuo i da su juče građani svjedočili jednom nevjerovatnom tenderu kada je u pitanju Željezara Nikšić.

"Prvi put u istoriji od kad se raspisuju tenderi imali smo to da je neko postavio maksimalnu cijenu za ponude investitora i da to i te kako ukazuje na korupciju", poručio je Adžić.

On se zahvalio svim građanskim aktivistima i političkim akterima koji su brzom reakcijom uspjeli da u potpunosti razobliče naum poslanika Čarapića i njegovog poslaničkog kluba. "Da nije bilo reakcije ovo bi danas prošlo. Zemljom crnogorskom bi upravljali tajkuni", zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније