Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.J.

09. 06. 2024. 11:24 >> 11:24

FILIP RADULOVIĆ

Privode se kraju radovi na asfaltiranju puta Rožaje – Špiljani

Privode se kraju radovi na asfaltiranju puta Rožaje – Špiljani, saopštio je na društvenoj mreži X ministar pomorstva i saobraćaja, Filip Radulović.

“Nakon što smo ovaj projekat zatekli sa dugogodišnjim kašnjenjem, prioritet nam je bio da ga privedemo kraju”, napisao je Radulović.

On je rekao da su obećali da će put biti završen prije početka ljetnje turističke sezone i to će, kako je naveo, ispuniti.

"U narednim danima očekujemo svečano otvaranje puta. Građani i turisti dobiće modernu saobraćajnicu koja će biti bezbjednija za saobraćaj. Uskoro očekujemo i završetak više projekata na teritoriji Crne Gore", poručio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније