Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J. [ Mina ]

05. 06. 2024. 19:14 >> 19:22
1
Čitaj mi:

spajić i mujović

Za Željezaru naći ozbiljnog investitora sa kvalitetnim biznis planom

Za nikšićku Željezaru mora se naći ozbiljan investitor sa kvalitetnim rješenjima i biznis planom, zaključeno je tokom sastanaka ministra energetike i rudarstva Saše Mujovića sa premijerom Milojkom Spajićem i predstavnicima Elektroprivrede.

Spajić i Mujović su, kako je saopšteno iz Ministarstva energetike i rudarstva, razgovarali o aktuelnim ponudama za EPCG Željezaru i razmatrali opcije za održivu budućnost preduzeća.

Mujović je kazao da nivo posvećenosti i angažovanja Spajića oko rješavanja pitanja EPCG Željezare predstavlja pravi primjer brige odgovornog državnika za kreiranje održive budućnosti kompanije i zaštite radnika.

“Meni, kao resornom ministru, ovo olakšava poziciju i čini me sigurnim da ćemo opravdati očekivanja Željezaraca, Nikšića i Crne Gore", istakao je Mujović.

On je danas razgovarao i sa predstavnicima EPCG, Milutinom Đukanovicem, Ivanom Bulatovićem i Ljubišom Đurkovićem o svim otvorenim pitanjima vezanim za ponude zainteresovanih ulagača.

“Zajednički stav je da se za Željezaru mora naći ozbiljan investitor sa kvalitetnim rješenjima i biznis planom, te da se greške počinjene tokom prethodnih privatizacija ne smiju ponoviti”, navodi se u saopštenju.

Mujović je pokrenuo sve aktivnosti kako bi do 28. juna kada je Skupština akcionara EPCG, Vlada imala stav o ponudama.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније