Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.Lj.

21. 02. 2024. 10:57 >> 10:57

REAGOVANJE

Visoke zarade zaposlenih u MUP-u u januaru nijesu njihova redovna primanja

Zarade dva službenika Ministarstva unutrašnjih poslova, koje su se našle na trećem i četvrtom mjestu najvećih zarada za januar, a koje je objavilo Ministarstvo finanisja, nijesu njihove redovne mjesečne zarade, saopšteno je iz MUP-a.

Iz MUP-a objašnjavaju da je tim službenicima je uz redovna primanja za januar  isplaćena i razlika na ime neisplaćenog specijalnog dodatka za 16 mjeseci, a na osnovu rješenja kojim je usvojena žalba na rasporedno rješenje policijskih službenika.

“Osnovne zarade pomenuta dva službenika za januar iznosile su po 1.168,00 eura, dok se preostali dio, kao što je navedeno, odnosi na neisplaćene dodatke”, navodi se u saopštenju.

Istakli su da zarada ministra unutrašnjih poslova nije na listi 2.000 najvećih zarada za januar koju je objavilo Ministarstvo finansija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније