Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.B. [ Portal RTCG ]

10. 01. 2024. 16:28 >> 16:48
Čitaj mi:

ODRŽANA SJEDNICA

Dragaš izabran za predsjednika Odbora direktora Air Montenegro

Za predsjednika Odbora direktora Air Montenegra danas je jednoglasno izabran Tihomir Dragaš.

Ostali članovi Odbora su Vukadin Stojanović, Mitar Šušić, Aleksandra Gardašević Slavuljica i Danilo Popović.

Sjednici je prisustvovao ministar saobraćaja i pomorstva Crne Gore, Filip Radulović, kao i članovi Odbora direktora i menadžmenta aviokompanije.

Radulović je poručio da vjeruje da će članovi dati značajan doprinos daljem razvoju kompanije i brendiranju Crne Gore kao destinacije velikog potencijala.

"Očekivanja Vlade Crne Gore, a i moje lično, je da svoje profesionalne kapacitete stavite u službu Air Montenegra, građana, turista i cjelokupne privrede. Vjerujem u vaše kompetencije i očekujem brojne predloge, a i rješenja za izazove koji su pred nama”, zaključio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније