Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

K. J.

13. 05. 2023. 22:25   >>  22:26 1

KAMERE SNIMILE

Služba NPCG oduzela tanker sa ilegalnim šljunkom

Služba Nacionalnih parkova Crne Gore zatekla je tanker sa ilegalnim šljunkom sa kojim upravlja pripadnik službe zaštite NP Crne Gore i njen nekadašnji šef Aco Šuškačević, saopštio je građanski aktivista Vuk Vujisić. On je to snimio kamerom što će pomoći nadležnima da rade svoj posao.

Vujisić je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio “slučaj koji prevazilazi crnogorske prilike”.

“Vjerovali ili ne Služba NP Crne Gore zatiče tanker sa ilegalnim šljunkom sa kojim upravlja pripadnik službe zaštite NP Crne Gore i nekadašnji šef iste Aco Šuškačević koji tvrdi da je šljunak preuzeo na Moraču od strane Predraga Maraša, vlasnika firme Pe-mar koji je prije par dana uhapšen za povredu službenog pečata, jer je njegova separacija na obali Morače nastavila da radi uprkos svim zabranama i pečatima institucija, a kamerom sam uhvatio njegovu ekipu prije par nedelja kako kopa u kasnim večernjim satima što je ukazivalo da su i dalje aktvni”, kazao je Vujisić.

Zahvaljujući, kako navodi, službenim zabilješkama, biće moguće procesuirati više osoba.

“Vuk Saičić i Vladimir Martinović sa još nekoliko časnih ljudi pokazuju da se može stati kriminalu na kraj pa i kad treba procesuirati one iz sopstvenih redova, a uz to podići povjerenje NP i prihode koji isti ostvaruju. To pokazuje zrelost ove institucije, sa ovim primjerom treba da se vode i ostali. Ovako se brani Crna Gora”. naveo je Vujisić.

 

Kako je naveo, služba zaštite Nacionalnih parkova Crne Gore na čelu sa Vukom Saičićem i uz zalaganje direktora NP Crne Gore Vladimira Martinovića radi sjajan posao i to su više puta dokazali do sada.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније