Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.B.

08. 12. 2022. 14:38 >> 14:57

LANAC UGOSTITELjSKIH OBJEKATA

Statis u partnerstvu sa kompanijom kraljevske porodice iz UAE

Holding kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) "Alpha Dhabi Launches Lifestyle Vertical" stekla je udio u Namos grupi kao rezultat zajedničkog ulaganja sa Monterock International, međunarodnom kompanijom sa fokusom na sektor ugostiteljstva. Predsjednik kompanije Monterpock International Limited Petros Statis potvrdio je da je uspostavljeno partnerstvo te da se dogovor odnosi na jačanje brenda Namos, lanca ugostiteljskih objekata širom svijeta.

Statis je rekao da su uzbuđeni zbog ovog partnerstva te da je ono usmjereno na stvaranje vodećih svjetskih projekata u ugostiteljstvu.

"Oduševljeni smo što možemo da najavimo uspješan završetak ovog partnerstva i da gradimo jaku vezu sa kompanijom Alpha Dhabi Launches, vodećim konglomeratom u regionu. Partnerstvo označava novu prekretnicu u našoj istoriji i snažna je podrka o povjerenju Monterpock timu, a posebno njegovim projektima Namos World", kazao je Statis.

Komentarišući najavu, Hamad Salem Al Ameri, glavni izvršni direktor i generalni direktor Alpha Dhabi kompanije rekao je da su pokazali održivu i dokazanu sposobnost da generišu mogućnosti za širenje i ulaganja, koji pokreću nove tokove prihoda i stvaraju veću vrijednost za akcionare.

Prema izvještaju Blumberga Alpha Dhabi je dio mreže kompanija porodice Al Nahijan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Podsjetimo, Statis je odavno poslovno aktivan u Crnoj Gori, bio je vlasnik više firmi, uključujući i banku. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније