Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B. ]

17. 11. 2022. 19:13   >>  19:11

MILADINOVIĆ RAZRIJEŠEN NA LIČNI ZAHTJEV

Igor Čađenović novi v.d. izvršnog direktora "Plantaža"

Vršilac dužnosti izvršnog direktora "13. jul-Plantaže" Zoran Miladinović razriješen je dužnosti na lični zahtjev, a na njegovo mjesto je imenovan dosadašnji direktor Sektora prodaje i marketinga Igor Čađenović.

Miladinovića je razriješio Odbor direktora kompanije, a kako se navodi u saopštenju Plantaža, Miladinović je svoju ostavku obrazložio zdravstvenim razlozima, "koji ga onemogućavaju da dalje obavlja ovu funkciju".

"Odbor direktora je prihvatio pisano obrazloženje, uvažavajući činjenicu da će dr Zoran Miladinović i u narednom periodu doprinositi razvoju kompanije baveći se usko stručnim poslovima, primjenjujući u praksi znanje stečeno unazad trideset godina", navodi se u saopštenju.

Iz Plantaža dodaju i da je novi v.d. direktora Igor Čađenović u pređašnjem periodu ostvario "odlične rezultate na menadžerskim pozicijama u kompaniji, koji su ga preporučili da jednoglasno dobije povjerenje Odbora direktora".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније