Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.M. [ Mina ]

30. 06. 2022. 12:54 >> 12:55

SAOPŠTILI AERODROMI

Prvi čovjek ICAO najavio da će razmotriti dolazak u Crnu Goru

Generalni sekretar Međunarodne organizacije civilnog vazduhoplovstva (ICAO), Juan Carlos Salazar, najavio je da će razmotriti posjetu Crnoj Gori.

Salazar se sastao sa zamjenikom izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, Petrom Radulovićem, na marginama Simpozijuma ICAO koji se održava u Istanbulu, a čiji je domaćin Generalni direktorat civilne avijacije Turske.

“Salazar je pozdravnom govoru naglasio da se civilna avijacija, u trenutku kada je počela da se oporavlja i napreduje nakon stišavanja pandemije, suočila sa dodatnim, turbulentnim izazovima - novim talasom koronavirusa i ekonomskom neizvjesnošću”, navodi se u saopštenju Aerodroma.

Salazar je rekao da u takvim okolnostima svi aerodromi, avio-kompanije, kontrole letjenja, regulatori, međunarodne organizacije i svi ostali partneri moraju da rade zajedno i da se prilagođavaju situaciji da bi se obezbijedila sigurnija i bezbjednija putovanja.

Riječ je o organizaciji Ujedinjenih nacija koja je za civilnu avijaciju krovna na međunarodnom nivou.

Simpozijum u Istanbulu traje do sjutra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније