Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J.

18. 05. 2022. 09:07 >> 09:06

LNG ALLIANCE

Zainteresovani za ulaganja u energetske projekte u CG

Korporacija za investicije i razvojne projekte LNG Alliance a koja je već prisutna u Crnoj Gori, zainteresovana je za ulaganja u velike energetske infrastrukturne projekte u našoj zemlji. Potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović pozvao ih je da započnu narednu fazu razgovora kako bi se saradnja konkretizovala.

Ibrahimović se danas sastao sa potpredsjednikom korporacije za investicije i razvojne projekate LNG Alliance Danendžojem Kumar Dasom.

"U toku otvorenog razgovora, potpredsjednik korporacije LNG Alliance, kompanije koja je već prisutna na crnogorskom tržištu, a zainteresovana je za ulaganja u crnogorske infrastrukturne projekte, potpredsjedniku Vlade je izložio kratku prezentaciju djelokruga aktivnosti svoje kompanije", navodi se u saopštenju Ministarstva kapitalnih investicija.

Kao jedan od prioriteta, u ovoj fazi razgovora sa Ibrahimovićem, Das je istakao rastući obim aktivnosti na polju ulaganja u velike energetske infrastrukturne projekte i naglasio zainteresovanost i moguću saradnju na nekom od ključnih projekata prvenstveno u tom sektoru.

Ibrahimović je poručio da je energetska stabilnost cilj svake Vlade u svijetu, naročito u vremenima zdravstvene i ekonomske krize kojima smo svjedoci i da je priča o partnerstvu sa renomiranim kompanijama dočekana sa velikom afirmacijom za dalje razgovore.

"Ibrahimović je izrazio spremnost za što skoriji nastavak razgovora i pozvao potpredsjednika kompanije LNG Alliance da, nakon inicijalnog sastanka, započnu narednu fazu razovora kako bi se saradnja sa kredibilnim i pouzdanim partnerom na obostrano zadovoljstvo konkretizovala", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније