Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.M.Lj. ]

13. 05. 2022. 10:35 >> 10:35

ANTOLOVIĆ I ABAZOVIĆ

"Bijela će biti među glavnim lokacijama za remont jahti u svijetu"

“Adriatics 42” će redizajniranjem Brodogradilišta pozicionirati Bijelu među glavne lokacije za remont jahti u svijetu, nastojeći da obezbijede pouzdanost i visoke tehničke standarde za njihove klijente, kazao je predsjednik Upravnog odbora te kompanije Rade Antolović na sastanku sa premijerom Dritanom Abazovićem. Abazović je kazao da će promocija Crne Gore kao fer destinacije, uz jasnu borbu Vlade Crne Gore protiv korupcije i kriminala, dugoročno imati vidljive rezultate.

Abazović je primio predstavnike kompanije „Adriatic 42“ i razgovarao sa njima o redizajniranju starog Brodogradilišta Bijela u objekat za remont, održavanje, popravljanje i servisiranje superjahti, investiciji vrijednoj više desetina miliona eura.

Predsjednik Upravnog odbora „Adriatic 42“, kapetan Rade Antolović, upoznao je premijera sa dosadašnjim aktivnostima njihove kompanije, ukupnom realizacijom.

“Istakao je da je namjera „Adriatic 42“ da od nekadašnjeg Brodogradilišta Bijela naprave destinaciju svjetske klase za tu vrstu usluge. On je naveo da će njihova kompanija pozicionirati Bijelu među glavnim lokacijama za remont jahti u svijetu, nastojeći da obezbijede pouzdanost i visoke tehničke standarde za njihove klijente”, navodi se u saopštenju Vlade.

Abazović je naglasio da se raduje realizaciji investicije od više desetina miliona eura, otvaranju novih radnih mjesta i novog horizonta u promociji Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije.

„Vrata Crne Gore su otvorena za sve investitore i uvijek se radujemo njihovom dolasku. Imajući u vidu geografski položaj, blizinu luksuznih hotela u koje dolaze vlasnici mega jahti i lokalnu tradiciju, Bijela je idealno mjesto za ovu investiciju“, istakao je premijer Abazović.

Predsjednik Vlade je naznačio da pravda i progres uvijek idu ruku pod ruku i da će promocija Crne Gore kao fer destinacije, uz jasnu borbu Vlade Crne Gore protiv korupcije i kriminala, dugoročno imati vidljive rezultate, dajući investitorima sigurnost u poslovanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније