Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B. ]

23. 03. 2022. 07:00 >> 07:02

STRUKOVNI SINDIKAT

Taksisti najavljuju protest

Strukovni sindikat taksista Crne Gore za četvrtak 31. mart najavio je protest, koji će biti održan u Podgorici ispred Skupštine.

U saopštenju za medije kažu da od skoro 60 dopisa koje su poslali u proteklih 15 mjeseci jedino ko je aktivno učestvovao u pokušaju rešavanja njihovih problema je, Direktorat za drumski saobraćaj Ministarstva kapitalnih investicija i ministar Mladen Bojanić.

“Zbog toga i zbog enormnih cijena goriva, auto-taxi preduzetnici Crne Gore će hitno uputiti pismo VD predsjedniku Skupštine, sa zahtjevom da zakaže Kolegijum Skupštine, (jer Skupštinu ne zakazuje iz političkih razloga, a mi nismo u sitaciju da čekamo politički rasplet) i da na toj sjednici prime naše predstavnike, da nam u direktnom kontaktu objasne na koji način da u opštem haosu na tržištu prevoza putnika u drumskom saobraćaju, a posebno u auto-taxi prevozu, možemo da privređujemo da hranimo naše porodice i plaćamo nerealno visoke namete državi”, poručuju iz Strukovnog sindikata taksista Crne Gore.

Na tom sastanku, ako do njega dođe, predložiće kažu da Skupština preporuči Vladi Crne Gore da dekretom ukine auto-taxi preduzetništvo u Crnoj Gori.

“Jer očigledno iz svega viđenog do sada mi očigledno za većinu ministara i ne postojimo”, poručuju iz Strukovnog sindikata taksista Crne Gore.

Strukovni sindikat taksista Crne Gore za četvrtak 31. marta priprema protest ispred Skupštine.

“O vremenu i načinu protesta javnost ćemo blagovremeno informisati. Koristimo prilku da ovim putem pozovemo sve auto-taxi preduzetnike u Crnoj Gori da nam se pridruže i uzmu aktivno učeće u spašavanju svojih radnih mjesta”, zaključuje se u saopštenju Strukovnog sindikata taksista Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније