Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

RTCG Portal

13. 01. 2022. 16:42   >>  16:46 29

NOVI SNIMCI

Pogledajte kako izgleda vožnja auto-putem

Ekipa Portala RTCG zabilježila je danas kako izgleda vožnja na dionici Smokovac - Mateševo, novog auto-puta Bar - Boljare. Pogledajte fotografije i snimke!  

Prioritetna dionica auto-puta, kako je ranije pisano, mogla bi biti puštena u probni rad ovog mjeseca.

Iz Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, u čijoj je nadležnosti Državna komisija za uporedni tehnički pregled radova na auto-putu, ranije je saopšteno da se nedostajuća dokumentacija može i naknadno dostaviti, odnosno pregledati, te da su građevinski radovi skoro završeni.

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić krajem godine je, gostujući na TVCG, kazao da auto-put izgleda spektakularno i da se, tek kad se prođe tom dionice, vidi koliko je ona bila zahtjevna.

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније