Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

26. 02. 2021. 13:35   >>  13:39

OBRTNA SREDSTVA

IRF odobrio kredit Institutu "Simo Milošević"

Investiciono-razvojni fond (IRF) odobrio je dugoročni kredit od 2 miliona eura za obrtna sredstva Institutu "Dr Simo Milošević".

"To je prvi kredit koji je odobrio novi Odbor direktora IRF-a, na čelu sa predsjednikom Velizarom Kaluđerovićem, nakon što je Vlada Crne Gore usvojila godišnji i finansijski plan za 2021. godinu", navodi se u saopštenju IRF-a. 

Ugovor su, kako se dodaje danas u Podgorici potpisale izvršne direktorice IRF-a i ISM, dr Irena Radović i dr Marina Delić.

"Ugovorom je predviđeno izmirenje zaostalih plata zaposlenima, izmirenje zaostalih dugova prema dobavljačima, i završetak pripreme za otvaranje Druge faze. Naime, isplatom ovog kredita stvoriće se neophodne pretpostavke za održavanje likvidnosti i adekvatnu pripremu sezone, za koju očekujemo da će biti na nivou koji će omogućiti nastavak uspješnog poslovanja ISM kao što je to bio slučaj prije pojave pandemije", navodi se u saopštenju IRF-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније