Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

25. 09. 2020. 13:48 >> 13:47

PKCG

Radovanović reizabran u Odbor revizora Foruma AIC

Generalni sekretar Privredne komore Crne Gore Pavle D. Radovanović reizabran je za člana Odbora revizora Foruma komora Jadransko-jonske regije (AIC), za mandatni period 2020-2023. godine, saopšteno je iz PKCG.

''Ovo je odlučeno 25. septembra 2020. godine, tokom online sjednice Upravnog odbora Foruma komora Jadransko-jonske regije'', navode u saopštenju.

Podsjetili su da je Radovanović u ovo tijelo prvi put imenovan 2016. godine, što je rezultat proaktivnog stava Privredne komore Crne Gore u aktivnostima koje sprovodi ova, za našu državu, strateško-ekonomski izuzetno važna makro-regija.

Navode da će pored Radovanovića, u Odboru revizora Foruma AIC biće Antonio Akvaroli iz Italije, kao predsjednik, Đorđo Rampolas iz Grčke, kao član, te Josipa Topić, iz Bosne i Hercegovine, kao zamjenski član.

Tokom sastanka, koji je vodio predsjednik Foruma AIC Gino Sabatini, dogovoreno je da naredni EUSAIR forum (Forum EU strategije za Jadransko-jonsku regiju) bude održan online 19. i 20. novembra 2020. godine.

''Razmotrene su informacije o Beogradskoj deklaraciji, slovenačkom predsjedavanju Forumom, koordinaciji sa Jadransko-jonskom inicijativom za pristupanje Gospodarske komore Slovenije Forumu, te novosti o projektima i aktivnostima'', zaključuju iz PKCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније