Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

M.M.LJ.

30. 09. 2024. 17:44 >> 17:44
Čitaj mi:

SAIČIĆ SAOPŠTIO

Više prijava zbog krivolova i nelegalne gradnje na Skadarskom jezeru

Šef Službe zaštite Nacionalnog parka Skadarsko jezero Vuk Saičić saopštio je da su u prethodnih deset dana podnijeli prijave protiv šest lica vezano za krivolov kao i više prijava za nelegalnu gradnju u akvatorijumu NP Skadarsko jezero.


"Prijave su podnosene prema Ministarstvu poljoprivrede, odnosno inspektoru za ribarstvo i Odjeljenju bezbjednosti Podgorica", naveo je Saičić.

Takođe, u prethodnih mjesec dana podnijeli su i više prijava za nelegalnu gradnju u akvatorijumu NP Skadarsko jezero.

"Služba zaštite je svakodnevno na terenu, odnosno 24 časa na dan, u akvatorijumu su u svakom momentu redovne patrole dok pored njih imamo takođe vanredne patrole koje izvršavaju službene zadatke iz vanrednih okolnosti na terenu", kazao je on.

Poručio je da su već neko vrijeme uvođenjem redovnih kopnenih patrola imali odlične rezultate na terenu.

"Smjene traju isključivo 12 časova, međutim u ozbiljnijim akcijama zbog dužine trajanja same realizacije smjena može i da potraje", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније