Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Manuela Kasper-Kleridž  [ DW ]

11. 12. 2023. 11:30

DW dizajn: Zašto izgledamo malo drugačije

Provided by Deutsche Welle

Novi izgled, svjež i optimizovan dizajn sa poboljšanjima za korisnike - naš tim je radio na tome mjesecima. Željela bih da vas upoznam sa nekim inovacijama.

Inkluzivnost i pristupačnost su centralni za dalji razvoj našeg korporativnog dizajna. U budućnosti, naš sadržaj će uglavnom biti bez prepreka.

Tehničke performanse naše veb stranice i aplikacije su optimizovane. Zahvaljujući boljoj preglednosti, informacije koje su vam potrebne možete još brže da pronađete. Mijenjamo naš font kako bismo vam učinili čitanje još prijatnijim. Vizuelna podešavanja menija i pozadine obezbjeđuju jasniji izgled i u cjelini jačaju našu prepoznatljivost kao pouzdanog izvora informacija.

Naša paleta boja i infografike takođe se ažuriraraju. Možete se radovati živopisnijim bojama i grafikama koje predstavljaju čak i složene informacije na razumljiv način.

Želimo da naš sadržaj bude brži i prepoznatljiviji i da u budućnosti još više uživate u korišćenju naše veb stranice i aplikacije.

Novi izgled dw.com je samo početak. U narednim mjesecima uslijediće dalje promjene na platformama na kojima se može naći DW sadržaj.

Podijelite sa nama svoja iskustva i utiske o daljem razvoju dizajna DW. Radujemo se vašim povratnim informacijama.

DW

Пратите нас на

Најновије

Најчитаније