Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

15. 10. 2024. 19:42 >> 19:42
1

Muratović

Sramno da se privode građani, a ne odgovorni za skandal sa kju groznicom

Odbornik DPS-a Boris Muratović ističe da nadležni umjesto da izdaju naređenje da se hapse oni koji su, protivno svim pravilima i procedurama, naredili zakopavanje, pa otkopavanje zaraženih krava u Župi Nikšićkoj, pa ponovno zakopavanje na drugoj lokaciji, hapse građane koji se bore za zaštitu svog i zdravlja svojih porodica.

Kako je kazao i danas ružne i tužne slike iz Nikšića.

"Privode se oni koji su opravdano zabrinuti za zdravlje svih građana iz MZ Bogetići, oni koji brane svoja imanja, svoju đedovinu, gdje neodgovorna lokalna i državna vlast zakopavaju eutanazirane krave zaražene kju groznicom. Umjesto da nadležni izdaju naređenje da se hapse oni koji su, protivno svim pravilima i procedurama, naredili zakopavanje, pa otkopavanje zaraženih krava u Župi nikšićkoj, pa ponovno zakopavanje na drugoj lokaciji, okomili su se na građane koji su uplašeni i koji se iskreno bore za zaštitu svog i zdravlja svojih porodica. Pitamo nalogodavce današnjih privođenja što ne odvedoše svezanih ruku za ovaj skandal sa kju groznicom odgovorne iz Opštine i Vlade nego narediše privođenje dvije starije osobe i jedne žene. Sramno da ne može biti sramnije", ocijenio je Muratović.

Dodaje da lokalna vlast koja jedino umije uz silu i represiju da izvodi svoje naopake naume i radi protivno volji građana, na predstojećim izborima proći će onako kako jedino i zaslužuje – biće poražena i poslata, zajedno sa ovim ružnim i tužnim slikama, u političku prošlost.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније