Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

10. 10. 2024. 15:57 >> 15:58
Čitaj mi:

BRĐANIN NA SASTANKU SA DIKSONOM

"Potrebno unapređenje vještina policijskih službenika"

Crnoj Gori je potrebnio dugoročno i održivo unapređenje vještina policijskih službenika koji se bave finansijskim istragama, te dodatnog jačanja policijsko-tužilačke saradnje.

To je ocijenjeno na sastanku direktora Uprave policije Zorana Brđanin sa predstavnikom britanske Uprave prihoda i carina, Brajanom Diksonom.

Dikson je tokom sastanka upoznao direktora Uprave policije sa planom za kreiranje prvog akreditovanog programa obuka u oblasti finansijskih istraga, koji bi se sprovodio u više modula, i koji bi bio dio kurikuluma Policijske akademije. 

Brđanin je pozdravio planirane aktivnosti i istakao punu podršku projektu koji je ocijenio kao izuzetno značajan za unaprjeđenje kapaciteta Uprave policije u dijelu finansijskih istraga i jačanju operativnih kapaciteta Sektora za borbu protiv kriminala i Sektora za finansijsko obavještajne poslove.

"Imamo blisku saradnju sa britanskom Upravom prihoda i carina i uvjeren sam da će se ista nastaviti i u narednom periodu", zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније