Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

01. 10. 2024. 15:30 >> 15:30
Čitaj mi:

MoD i vojska crne gore

Organizuju humanitarni marš u susret proslavi Dana Vojske

Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore će sjutra, 2. oktobra u 16 sati i 30 minuta organizovati humanitarni marš u susret proslavi 7. oktobra Dana Vojske Crne Gore, saopštili su iz tog resora.

Kako navode u saopštenju, marš je posvećen podršci Centru za rani razvoj Kliničkog centra, instituciji koja se bavi pružanjem pomoći djeci sa smetnjama u razvoju.

"Maršuta će voditi od Trga nezavisnosti do zgrade Centra za rani razvoj na Zabjelu, a svi zainteresovani građani su pozvani da se pridruže i podrže ovu humanitarnu akciju", navodi se u njihovom saopštenju.

Pored učešća u maršu, iz resora odbrane naglašavaju da građani mogu donirati sredstva za podršku Centru za rani razvoj uplatom na žiro račun Kliničkog centra Crne Gore (530-1866-41) uz naznaku "Vojska Crne Gore Centru za rani razvoj".

"Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i podrže našu inicijativu u skretanju pažnje na važnost pružanja pomoći djeci sa smetnjama u razvoju", poručili su iz Ministarstva odbrane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније