Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

30. 09. 2024. 16:42 >> 16:43
Čitaj mi:

AKADEMIJA U DANILOVGRADU

Službenici SPO prošli obuke o rukovanju vatrenim oružjem

Ukupno 30 službenika Specijalnog policijskog odjeljenja prošlo je obuku o bezbjednsoti i rukovanju vatrenim oružjem, saopšteno je iz Policijske akademije u Danilovgradu.

Finansijsku podršku za obuke obezbijedio je ICITAP -  Međunarodni program za policijsku obuku i podršku.

U okviru ovog programa akademiju u Danilovgradu danas je posjetila ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Ranke sa saradnicima.

Obje obuke su uspješno realizovane, prva 27. i druga danas, 30. septembra.

Direktor Policijske akademije Nenad Vojinović naglasio je značaj dugogodišnje saradnje sa ICITAP-om, koji je strateški partner Policijske akademije već 15 godina.

Vojinović je posebno zahvalio ambasadorki na prepoznavanju potreba za ovim obukama, koje su ključne za profesionalni razvoj policijskih službenika u Crnoj Gori.

Rajnke je naglasila važnost njihove obuke za unaprjeđenje bezbjednosti i zaštite građana.

"Radujem se budućoj saradnji i nastavku podrške Ambasade Sjedinjenih Američkih Država profesionalizaciji i razvoju kapaciteta policijskih struktura u Crnoj Gori", zaključila je ona. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније