Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

25. 09. 2024. 10:35 >> 10:35
2
Čitaj mi:

KLINIČKI CENTAR

Klinika za psihijatriju useljiva, pacijenti će biti smješteni u najkraćem roku

Klinika za psihijatriju Kliničkog centra Crne Gore “Dr Dušan Kosović” je useljiva i u cjelosti opremljena za prijem i njegu pacijenata - što je i saopšteno na otvaranju 18. septembra, saopštili su iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Podsjećaju da je tom prilikom navedeno i da će pacijenti biti smješteni u istu u narednim danima.

"Da bi, međutim, pacijenti bili primljeni u novi objekat, moramo da ispoštujemo formalno-pravnu proceduru upisa u katastar državne imovine. Prema informacijama kojima raspolažemo, očekuje se da upis bude realizovan u narednih par dana, čime se stvaraju se uslovi za rad u novom objektu kog je ova klinika čekala 50 godina", saopštili su iz Kliničkog centra Crne Gore. 

Prema svemu navedenom, poručuju da će KCCG ispoštovati dinamiku koja je i obećana na samom otvaranju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније