Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Z.J.

16. 09. 2024. 12:02 >> 12:11
Čitaj mi:

Cetinje

Međunarodni sajam pršuta od petka na Cetinju

Treći Međunarodni sajam pršuta biće održan 20. i 21. septembra na Studentskom trgu na Cetinju.Tokom dva dana trajanja ljubitelji pršute imaće priliku da uživaju u gastronomskoj ponudi i nastupima regionalnih zvijezda.

 

Na Cetinju će se sastati više od 30 domaćih, regionalnih, ali i evropskih proizvođača suhomesnatih delicija i opreme.

"Gastro događaj upotpuniće proizvođači crnogorskih sireva, pčelari, vinari, ali i drugih domaćih proizvoda. Otvaranje sajma planirano je 20. septembra u 17:00 sati na Studentskom trgu kada će svi posjetioci moći da uživaju u tradicionalnoj hrani i piću, ali i sjajnom muzičkom programu", navodi se u saopštenju.

U 19 sati nastupiće Boris Božović, a od 21 sat Mirza Selimović. 

"Drugog dana MESAP-a, program na Studentskom trgu počeće već od 11 sati. U večernjim satima očekuje se muzički spektakl. Nastupiće Bruno Rački i grupa Valovi, a od 21 sat veliko muzičko ime Željko Bebek", piše u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније