Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

11. 09. 2024. 15:59 >> 16:00
Čitaj mi:

SASTANAK SA AMBASADOROM

Gutić: Inteziviraćemo još više saradnju sa Turskom

Odnosi između Crne Gore i Turske se kontinuirano unaprjeđuju saradnjom u brojnim oblastima, među kojima je i socijalna zaštita.

To je ocijenjeno na sastanku ministra socijalnog staranja, brige o porodici i demografije Damira Gutića sa ambasadorom Turske u Crnoj Gori Barišom Kalkavanom.

Gutić je naglasio da Turska predstavlja važnog partnera za Crnu Goru.

"Spremni smo da se saradnja još više unaprijedi i intenzivira. Otvoreni smo za saradnju u svim oblastima, a posebno onim koje će poboljšati sigurnost ranjivih kategorija. Smatram da treba koristiti dobre primjere iz obje države iz oblasti socijalne zaštite, te da zajednički radimo na svim projektima od kojih će koristi imati svi naši građani“, istakao je Gutić.

Ambasador je pozvao ministra Gutića da posjeti Tursku, što će biti planirano u narednom periodu.

"Ministarstvo ostaje otvoreno za saradnju između dvije države koju treba dodatno unaprijedi i intenzivirati, a što će za krajnji rezultat imati realizaciju dobrih i korisnih projekata", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније