Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

09. 09. 2024. 17:48 >> 17:50
Čitaj mi:

drugi javni poziv raspisan

Za medicinski potpomognutu oplodnju opredijeljeno 24.000 eura

Opština Bar objavljuje Drugi Javni poziv za dodjelu finansijskih sredstava u 2024. godini. Ukupna sredstva predviđena budžetom Opštine Bar za ovu namjenu iznose 24.000 eura.

Finansijska sredstva se dodjeljuju u dva oblika:

Do 3.000 eura za supružnike, vanbračne supružnike ili žene koje ne žive u zajednici, a imaju prebivalište u opštini Bar, i koji su iskoristili pravo na liječenje neplodnosti o trošku obaveznog zdravstvenog osiguranja.

"Do 1.500 eura za osobe koje započinju ili su već započele liječenje neplodnosti metodom medicinski potpomognute oplodnje. Prijave se mogu podnijeti u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog poziva, odnosno do 9. oktobra 2024. godine. Sve zainteresovane strane moraju dostaviti prijave sa potrebnom dokumentacijom putem e-maila komisija.mpo@bar.me ili lično na Građanskom birou Opštine Bar", navodi se u saopštenju.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 sati u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu (kancelarija broj 208) ili putem telefona 030/301-486.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније