Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 09. 2024. 12:36 >> 12:36

JANKO MILATOVIĆ

“DPS-u Nikšić nije smrdio dok su dopremali otpad iz čitave CG”

Predsjednik OO NSD Nikšić Janko Milatović saopštio je da je zanimljivo da DPS kaže da grad smrdi sada kada je deponija Mislov do zatvorena, a nije im smrdio dok su na tu nelegalnu deponiju, kako tvrdi, oni dopremali otpad iz čitave Crne Gore.

 “Lokalna samouprava ne može biti odgovorna za to što se među govedima pojavio virus i zaraza i dužna je da u tim situacijama ispuni svoje zakonske obaveze što je na adekvatan način i urađeno. Oni koji su na tuđem zemljištu istovarali otpad su procesuirani nadležnim organima i Opština Nikšić je jedna od oštećenih strana zajedno sa građanima, a ne neko ko za to može da bude odgovoran”, naveo je Milatović.

Navodi da prakse DPS postaju polako daleka prošlost i znamo da im je teško da se sa tim pomire.

“ Za razliku od vremena kada je Opština Nikšić plaćala osam miliona eura za štetu koju je izazvala eksplozija u skladištu privatne kompanije umjesto te kompanije i njenih vlasnika, pri čemu su stvarno oštećeni građani dobili mrvice pomoći ili gotovo ništa, dok su članovi DPS-a koji su imali minimalna oštećenja dobili znatno više, pa su kompletne kuće osvanule u novoj eloksiranoj bravariji, sada se traži odgovornost od privatnih kompanija koje na sličan način nanose štetu opštini i građanima”, navodi se u saopštenju.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније