Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

28. 08. 2024. 18:32 >> 18:37

u toku rekonstrukcija škole

Jakšić Stojanović u Plavu posjetila JU SMŠ „Bećo Bašić“

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je objekat JU SMŠ „Bećo Bašić“ u Plavu u kojem je u toku rekonstrukcija koja se realizuje kroz projekat sa Evropskom investicionom bankom (EIB). Radovi na ovom objektu podrazumijevaju podopolagačke radove, radove na promjeni unutrašnje stolarije, molersko -farbarske radove, te uređenje dijela enterijera u prostoru Centra za obuku u okviru škole, saopštili su iz tog resora.

Ministarka je iskoristila je priliku da sa upravom škole razgovara i o početku školske godine, kao i o drugim važnim temama koje se odnose na organizaciju nastavnog procesa.

Takođe, obišla je i područno odjeljenje vrtića u Plavu koje se nalazi u Murini, a za koji su Ministarstvo i vrtić izdvojili sredstva za adaptaciju prostora u objektu JU OŠ „Petar Dedović“, pa će mališani od jeseni boraviti u mnogo ljepšem i ugodnijem prostoru.

Jakšić-Stojanović je, kako navode, iskoristila posjetu da osim sa zaposlenima u vrtiću, razmijeni mišljenja i sa dijelom nastavnog kadra škole, kako o uslovima za nastavu u nastupajućoj školskoj godini, tako i o planovima Ministaratstva koji se, prije svega, tiču unapređenja ambijenta i uslova za rad i unapređenje položaja prosvjetnih radnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније