Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

27. 08. 2024. 10:55 >> 10:55
2
Čitaj mi:

UPRAVA ZA GAZDOVANJE ŠUMAMA

Suspendovan još jedan čuvar šuma iz Berana

Vršilac dužnosti direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković suspendovao je danas čuvara šuma u Područnoj jedinici Berane, zbog propusta u radu, a isti je bio zadužen za Gazdinsku jedinicu Jelovica koja je bila jedna od najugroženijih kada je riječ o bespravnim sječama, saopštili su iz te Uprave.

Kako navode u saopštenju, nenajavljene kontrole ovog terena dale su pozitivne rezultate u borbi protiv šumokradica koje su bile aktivne na ovoj teritoriji, a tom prilikom utvrđeno je da je i pomenuti čuvar šuma juče tokom dana napravio ozbiljan propust u radu koji je u fazi izviđaja.

"Iz tih razloga, a nakon prikupljenih podataka od strane rukovodioca Područne jedinice Berane i drugih službenika, VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima je jutros, po hitnom postupku donio rješenje o suspendovanju ovog čuvara šuma do okončanja disciplinskog postupka. U narednom periodu Uprava će nastaviti sa rigoroznim kontrolama terena, pri čemu neće abolirati od odgovornosti ni sve one zaposlene koji djeluju protivno zakonskim propisima. Crnogorske šume biće zaštićene od neodgovornih pojedinaca, dok će u Upravi moći da rade isključivo odgovorni i profesionalni radnici, kakva je i velika većina istih", zaključuju iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније