Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

12. 08. 2024. 11:57 >> 11:58
Čitaj mi:

zastave ispred skupštine na pola koplja

Mandić: Ujedinjeni u sjećanju na nevino stradale

Povodom sjećanja na nevino stradale u tragediji na Cetinju prije dvije godine ispred Skupštine Crne Gore zastave su spušte ne pola koplja.

To je naložio predsjednik parlamenta Andrija Mandić.

"Danas se navršava dvije godine od stravičnog zločina koji se dogodio na Cetinju u kojem je život izgubilo deset, a ranjeno šest osoba. Zatečena nezapamćenim bolom i tugom, tog dana cijela Crna Gora je stala. Kako tada, tako i danas, ujedinjeni smo u sjećanju na nevino stradale i zbog toga sam naložio da se zastave ispred Skupštine Crne Gore spuste na pola koplja", napisao je Mandić na društvenoj mreži "X".

On je kazao i da na taj način "naš narodni dom želi da pokaže svoje poštovanje prema žrtvama zločina i njihovim porodicama, kao i da pošalje poruku da u budućnosti čitava naša zajednica treba da doprinos kako se ovakav zločin nikada više ne bi dogodio u Crnoj Gori".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније