Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

12. 08. 2024. 09:11 >> 09:17

povodom tragedije na cetinju

Milatović: Mislima smo uz porodice i prijatelje stradalih

Dan žalosti u Prijestonici, dan je žalosti za Crnu Goru, mislima smo uz porodice i prijatelje stradalih i građanke i građane Cetinja, naveo je na društvenoj mreži "X" predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

"Dvije su godine od kada je Crna Gora zanijemila od bola i nevjerice, nakon nezapamćenog zločina na Cetinju, u kome je život izgubilo deset i ranjeno šest osoba. Danas se sa tugom i pijetetom sjećamo žrtava, među kojima je i dvoje djece, uz jednu misao- da se nikada više ništa slično ne dogodi", napisao je Milatović.

On je istakao da je Dan žalosti u Prijestonici, dan žalosti za Crnu Goru.

"Zato sam naložio da se zastava na rezidenciji Predsjednika na Cetinju spusti na pola koplja.
Mislima smo uz porodice i prijatelje stradalih i građanke i građane Cetinja", zaključio je Milatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније