Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Milica Đurović Stanojević, Radio CG

08. 08. 2024. 19:45 >> 21:19
Čitaj mi:

U CETINJSKOJ OPŠTINI

U Gospoštini izgorjela dva pomoćna objekta, kuće ugrožene

Cetinjski vatrogasci su danas intervenisali cijeli dan na više lokacija, a trenutno najviše požara je u Gospoštini, gdje su izgorjela dva pomoćna objekta a vatra se približila i kućama, saopštio je načelnik Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Miloš Ćećanović.

Kako je kazao taj požar su kontrolisali, ali su onda javili da gore i kuće, pomoćni objekti.

"Ovo su namjerno zapaljeni požari, evo i policija je tu i vještaci su došli, na 20 mjesta je zapaljeno. U Gospoštini kuće su ugrožene, dva pomoćna objekta su izgorjela, nismo mogli stići. Zvao sam pojačavanje iz Podgorice, tri posade su došle, avion gasi, sva vatrogasna vozila su došla, komplet jedinica. Uspjećemo nešto da učinimo", kazao je Ćećanović.

Dodaje je da su požar u Markovini morali da napuste i zamolio je kolege iz Danilograda da ga preuzmu.

Ćećanović očekuje da će požar uskoro biti stavljen pod kontrolu, a ranije danas pripadnici službe zaštite i spašavanja ugasili su požar u naselju Ševrlja. Načelnik službe zaštite apeluje na građane da ne pale vatru na otvorenom i podsjeća da je na snazi zabrana loženja vatre na otvorenom sve do 1. oktobra.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније