Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

05. 08. 2024. 08:33 >> 08:33
1

BOGDANOVIĆ čestitao dan opštine

Stanovnici Gusinja imaće sve manje razloga da napuštaju ognjišta

Uvjeren sam da će stanovnici Gusinja u vremenima koja su pred nama imati sve manje razloga za napuštanje svojih ognjišta, kazao je generalni sekretar i šef Kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović.

"Danas, obilježavajući Dan opštine Gusinje, proslavljamo istoriju ovoga kraja koju krase neizmjerno lijepa prirodna bogastva. Kroz svoju istoriju, Gusinje je bilo čuvar prirodnih ljepota, ali i multietničkog sklada", kazao je Bogdanović.

On je u čestitki naveo da iako relativno mlada opština, Gusinje predstavlja kraj koji ima ogroman potencijal koji bi pomogao cjelokupan razvoj Crne Gore.

Poručio je da je samo građanska Crna Gora, Crna Gora koja zasigurno obećava potpuni prosperitet našeg naroda, a gusinjska Opština svojom raznolikom nacionalnom strukturom, kako je naveo, predstavlja dom za svakoga.

"Uvjeren sam da će stanovnici Gusinja u vremenima koja su pred nama imati sve manje razloga za napuštanje svojih ognjišta, a da će zajedno sa državnim institucijama stvoriti kraj koji će biti zamajac ekonomskog i društvenog razvoja, u kojem mlade generacije ostaju i svoje porodice grade. U to ime, još jednom svim građankama i građanima čestitam Dan opštine", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније