Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Tufik Softić

28. 07. 2024. 14:41 >> 14:55
Čitaj mi:

izložba oldtajmera u beranama

Rols Rojs najljepši, Lada 1500 najoriginalnija, Fića najstarija

Najljepšim automobilom na izložbi odltajmera u Beranama proglašen je Rols Rojs vlasnika Milovana Arsovića, Lada 1500 Dragana Janjuševića najoriginalnijim, dok je najstarije izložen automobil Fiat, ili popularna Fića iz 1958. godine vlasnika Duška Novovića.

Izložbu oldtajmera već dugi niz godina organizuje lokalna Turistička organizacija (TOB), a posljenjih godina nosi naziv memorijal Dragan Arsović, po jednom od starih i prvih ljubitelja i kolekcionara starih automobila u Beranama.

Njegova porodica tradicionalno dodjeljuje i specijalnu nagradu, koja je ovog puta pripala Dragutinu Janjuševiću za Opel rekord iz 1968. godine.

Ove godine izloženo je bilo oko dvadeset starih vozila iz više gradova Crne Gore.

Direktor TO Berane Ivan Radević uručio je nagrade i priznanja i zahvalio se svima koji su učetvovali, kao i brojnim posjetiocima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније