Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

26. 07. 2024. 10:45 >> 10:49
Čitaj mi:

DRI

Montefarm realizovao sedam od 36 preporuka

Državna revizorska institucija (DRI) je objavila Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Izvještaju o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja ZUACG Montefarm za 2022. godinu i navode da je Montefarm realizovao sedam od 36 preporuka.

Saopštili su da je, kontrolom realizacije preporuka datih u izvještaju, nadležni Kolegijum u sastavu: dr Branislav Radulović (rukovodilac Kolegijuma) i dr Milan Dabović (član Kolegijuma), zaključio da je Montefarm u izvještajnom periodu od objavljivanja Izvještaja DRI, odnosno 13. februara ove godine, od 36 preporuka realizovao sedam. DRI navodi da nisu realizovane četiri preporuke, da su djelimično realizovane četiri preporuke, 15 preporuka je u fazi realizacije, dok za šest preporuka nije utvrđen status.

Dodaju da je Montefarm, kao subjekt revizije, dužan da do 25. januara 2025. dostavi DRI novi Izvještaj o realizaciji preporuka, za 29 preporuka koje zahtijevaju dalje praćenje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније