Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

25. 07. 2024. 10:50 >> 10:51

DEMOKRATE BAR

Uvesti popust kartice kao odgovor na veće cijene u turističkoj sezoni

Po uzoru na druge gradove na crnogorskom primorju (Budvi i Kotoru), ali i gradove u regionu, u opštinskom odboru Demokarata Bar predlažu da se kao odgovor na inflaciju, te značajno povećanje cijena u turističkoj sezoni, za građane Bara uvedu posebne popust kartice sa kojima će se građanima olakšati svakodnevni život.

Korišćenjem ovih kartica popusti na usluge mogli bi se ostvarivati u različitim djelatnostima, od zdravstvenih i specijalističkih ustanova, preko prodavnica, ugostiteljskih objekata, do usluga prevoza.

"Ova kartica će omogućiti građanima da lakše podnose povećanje cijena tokom turističke sezone, čime se povećava njihova kupovna moć i životni standard, a u krajnjem i smanjuje finansijski pritisak. Kroz 'Barsku karticu', lokalne prodavnice, ugostiteljski objekti, zdravstvene ustanove i prevoznici će imati priliku da privuku više domaćih korisnika. To će doprinijeti sigurno većem prometu, ali i podršci lokalnoj ekonomiji. Kartica će omogućiti jednak pristup povoljnijim uslugama za građane, čime se smanjuje socijalna nejednakost", ocjenjuju u Demokratama Bara.

Pozvali su sve relevantne institucije, preduzetnike i građane da podrže ovaj predlog i doprinesu njegovoj uspješnoj realizaciji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније