Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

24. 07. 2024. 13:19 >> 13:19
Čitaj mi:

„Čini dobro, doniraj krv“

Uspješno realizovana još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi 

Fondacija „Čini dobro“ uspješno je realizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi pod sloganom „Čini dobro, doniraj krv“, u kojoj su učestvovali zaposleni iz IT zajednice, bankarskog sektora, kao i građani i građanke.

“Današnja akcija je kontinuitet saradnje sa Zavodom za transfuziju krvi, ali i sa zaposlenima u kompanijama koje su naši partneri. Učešćem u današnjoj akciji, još jednom su pokazali svoju humanost, solidarnost i plemenitost. Današnje doniranje ovog humanog lijeka doprinijeće obezbjeđivanju zaliha krvi za hitne, ali i planirane medicinske intervencije, posebno u vrijeme godišnjih odmora, kada je potreba za ovim lijekom povećana. Nastavićemo da činimo dobro, jer želimo da budemo podrška i pomoć našim građankama i građanima u situacijama kada im je potreban ovaj lijek”, rekla je direktorica Fondacije „Čini dobro“ Marija Manja Jovović. 

„Značaj akcije dobrovoljnog davanja krvi Fondacije "Čini dobro" je tim veći što se dešava u ljetnjim mjesecima, koji su izazovni za svaku transfuziološku službu, uključujući i našu, zbog perioda godišnjih odmora i povećanja broja saobraćajnih nezgoda. Riječ je o jednom od najaktivnijih partnera Zavoda, koji tokom godine organizuje tri akcije dobrovoljnog davanja krvi i na taj način nam značajno pomaže da održimo zalihe ovog lijeka stabilnim“, kazala je iz Zavoda za transfuziju krvi Ivana Šćepanović. 

U akciji su učestvovali zaposleni iz kompanija: Codeus, Coinis, First Line Software, Data Design, Logate, Poslovna inteligencija,  CKB, Bild studio, Studio MAP, kao i pojedinci koji su se priključili akciji koju je podržala i kompanija Water Group D.O.O.

Fondacija će do kraja godine organizovati još jednu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније