Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

19. 07. 2024. 21:59 >> 21:59
2
Čitaj mi:

bolji kvalitet dostave

Pošta Crne Gore dobila sedam novih dostavnih vozila

Pošta Crne Gore dobila je sedam novih dostavnih vozila, saopšteno je iz te državne kompanije.

 

"Sedam novih dostavnih vozila od ponedjeljka će biti u funkciji brze i pouzdane dostave pošiljaka korisnicima na cijeloj teritoriji Crne Gore. Dva vozila na električni pogon i pet dizel vozila marke Opel Combo od danas su sastavni dio voznog parka Pošte Crne Gore", naveli su u saopštenju.

Napominju da su nova teretna i dostavna vozila i električni mopedi, nabavljeni tokom posljednje dvije godine, omogućili su bolji kvalitet dostave pošiljaka.

"Modernizaciju voznog parka Pošta Crne Gore realizuje u kontinuitetu, posebno nekoliko posljednjih godina. . Povećanjem broja vozila, Kompanija na najbolji način odgovara izazovu porasta broja pošiljaka i zahtjevima svojih korisnika za brzom i sigurnom dostavom. Pošta Crne Gore, takođe, nastoji da prati i ekološke preporuke kada je riječ o nabavci vozila i mopeda", kazali su iz Pošte.

Podsjećaju da je riječ o četiri vozila marke Opel Movano nosivosti do tri i po tone i jedno električno teretno vozilo nosivosti tonu od prošle godine su na međugradskim linijama prevoza poštanskih pošiljaka.

U novembru 2022. godine izvršena je nabavka 40 električnih mopeda, dok je ranije iste godine nabavljeno pet dostavnih i tri putnička električna vozila.

"Nabavke električnih vozila i mopeda bez emisije štetnih gasova Pošta Crne Gore je u prethodnom periodu sprovela uz finansijsku pomoć Fonda za kvalitet Svjetskog poštanskog saveza i Fonda za zaštitu životne sredine Crne Gore", navode u saopštenju.

Izvršni direktor Pošte Crne Gore Josip Đurašković, izrazio je posebno zadovoljstvo postignutim za kratak vremenski period posebno kada je riječ o osavremenjavanju voznog parka, novim i pouzdanim vozilima.

"Sve što je učinjeno stvara temelje za dalji razvoj poštanskog saobraćaja i poboljšava uslove rada zaposlenih. Poručio je da je ovo samo dio aktivnosti koje su planirane i da će period koji je pred nama donijeti nastavak aktivnosti usmjerenih ka daljem razvoju Pošte Crne Gore "poručio je Đurašković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније