Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

13. 07. 2024. 09:03 >> 09:05
1

MARTINOVIĆ

Dan državnosti da nas podsjeti na vrijednosti zajedništva i ljubavi prema domovini

Ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjeveraVladdimir Martinović čestitao je Dan državnosti uz poruku da nas ovaj dan podsjeti na vrijednosti zajedništva, solidarnosti i ljubavi prema domovini.

“Ovaj značajan datum podsjeća nas na hrabrost i odlučnost naših predaka koji su se borili za slobodu , ostavljajući nam u nasljeđe, ponos i čast. Danas, dok se ponosno osvrćemo na slavnu prošlost, zajedno gradimo budućnost ispunjenu mogućnostima i prosperitetom”, naveo je Martinović u čestitki. 

Poručio je da je posvećenost očuvanju tradicije i unapređenju modernog društva ključ uspjeha. 

“Takođe, važno je da Crna Gora nastavi svoj put ka članstvu u Evropskoj uniji, jer to predstavlja ključni korak ka daljem razvoju i prosperitetu naše zemlje, osiguravajući stabilnost, sigurnost i ekonomski napredak za sve naše građane. Neka nas ovaj dan podsjeti na vrijednosti zajedništva, solidarnosti i ljubavi prema domovini”, zaključio je Martinović.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније