Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

13. 07. 2024. 08:35 >> 08:35

ČESTITKA

Dukaj: Da budemo ujedinjeni oko vrijednosti kao što je antifašizam

Ministar Maraš Dukaj čestitao je 13. jul, Dan državnosti Crne Gore i poručio da bez obzira na vjersku pripadnost, opredjeljenja, naciju, jezik i kulturu, uvijek moramo biti ujedinjeni oko vrijednosti kao što je antifašizam.

“Svima vama, kao i našoj dijaspori, ispred Ministarstva javne uprave, i u svoje lično ime, čestitam 13. jul, Dan državnosti Crne Gore. Današnji datum snažno simbolizuje borbu protiv fašizma. Bez obzira na vjersku pripadnost, opredjeljenja, naciju, jezik i kulturu, uvijek moramo biti ujedinjeni i složni kad su ovakve ljudske i evropske vrijednosti u pitanju”, poručio je Dukaj. 

 Zaključio je da međupoštovanje, sloboda i zajedništvo treba da budu temelj naše države i našeg društva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније