Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

12. 07. 2024. 10:05 >> 10:05
Čitaj mi:

za vrijeme Dana državnosti

Raspored rada Doma zdravlja 13., 14., i 15. jula

U Domu zdravlja Glavnog grada, za vrijeme praznika - Dana državnosti 13., 14. ,i 15. jula, građanima će biti pružena zdravstvena zaštita u objektima: “Blok V”, “Tuzi” i “Zeta”.

Rad izabranih doktora za odrasle i djecu u danima Državnog praznika obavljaće se isključivo u punktu “Blok V” u dvije smjene od 07-14h i od 14h-21h za teritoriju opštine Podgorica, dok će u ZO “Tuzi” Izabrani doKtor za odrasle raditi od 07 do 15h, a u opstini Zeta, zdravstveni objekat “Golubovci”, takođe od 07-15h.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu “Blok V” će raditi od 07 do 21 h.

Jedinica za patronažu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima” Blok V” u periodu od 07 do 19 h, dok će se terapija, po nalogu Izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od 07 do 19 h.

"Građankama i građanima Crne Gore Dom zdravlja Glavnog grada želi srećan 13.jul - Dan državnosti Crne Gore, navoi se u saopštenju Doma zdravlja Podgorica.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније