Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

10. 07. 2024. 15:30 >> 15:30
1
Čitaj mi:

PRIJEM KOD PREDSJEDNICE SKUPŠTINE

Borovinić Bojović sa studentima: Bez vas Crna Gora nema budućnost

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović danas je upriličila prijem za studente, koji su se u prethodne dvije godine istakli po rezultatima u akademskoj zajednici.

"Bez vas, Podgorica ni Crna Gora neće imati pravu budućnost, zato smo željeli da podstaknemo dobar oblik saradnje, koji vas može uključiti u rješavanje konkretnih problema", kazala je Borovnić Bojović studentima i studentkinjama.

Predsjednica Skupštine Glavnog grada poručila je da će nastaviti da motiviše mlade ljude da ostanu u Crnoj Gori, kako bi kao glavni potencijal za prosperitet i glavni aduti Podgorice i Crne Gore, doprinijeli svom društvu.

"Naša zemlja je izgubila veliki broj visoko kvalifikovanih stručnjaka koji su otišli u zemlje sa naprednijim tržištem rada. Ovo je kompleksan problem, sa dalekosežnim posljedicama. Ipak, učiniću sve što je u mojoj moći da se Skupština Glavnog grada kao institucija pruži podršku studentima, da otvori svoja vrata za vas, jer je ovo vaš dom i stoji vama na raspolaganju", poručila je Borovinić Bojović.

Prema njenim riječima, doprinos zajednici ne treba i ne mora da predstavlja vaš profesionalni zadatak, ali se nadam da taj cilj može da oživi vašu inspiraciju.

"Zato, čvrsto vjerujem da vaš ostanak, prisustvo i rad mogu donijeti važne promjene koje su potrebne našem društvu", zaključila je Borovinić Bojović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније