Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

10. 07. 2024. 11:53 >> 11:53
1
Čitaj mi:

tokom turističke sezone

Pojačane bezbjednosne mjere na Aerodromu Tivat

U cilju veće bezbjednosti putnika tokom ljetnje turističke sezone, Uprava policije preduzela je niz mjera kako bi obezbijedila sigurno okruženje na Aerodromu Tivat.

Na Aerodromu Tivat, kako ističu u Upravi policije, angažovani su službenici Sektora policije posebne namjene – Protivterorističke i Posebne jedinice policije koje su posebno obučene za brzi odgovor na različite vidove prijetnji po bezbjednost.

"Ove jedinice pružaju dodatni vid zaštite sigurnosti putnika na aerodromima. Njihova prisutnost i spremnost omogućavaju efikasno reagovanje na sve potencijalne situacije koje bi mogle ugroziti bezbjednost putnika. Tokom perioda povećanog broja letova i putnika iz Izraela, pripadnici Sektora policije posebne namjene biće raspoređeni na ključnim pozicijama Aerodroma u cilju osiguravanja mirnog i bezbjednog protoka saobraćaja", navode u saopštenju.

Uprava policije će nastaviti da preduzima sve neophodne korake kako bi obezbjedila maksimalan nivo bezbjednosti za sve putnike i posjetioce Aerodroma Tivat.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније