Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

29. 05. 2024. 09:06 >> 09:06
Čitaj mi:

DONACIJA "VEZUV VOLKANA"

U IBD-u instaliran novi digitalni RTG aparat

U Institutu za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) instaliran je automatizovani digitalni RTG aparat sa pratećom opremom, u vrijednosti više od 90.000 eura, za koji je finansijska sredstva obezbijedila kompanija Vezuv Volcano. U pitanju je aparat koji radiolozi IBD-a koriste u svakodnevnom radu za dijagnostiku najmlađih pacijenata.

Kako podsjećaju u KCCG, direktor Aleksandar Radović i direktorica korporativnih komunikacija Vezuv grupe, Lena Bošković, 25. marta potpisali su Ugovor o donaciji navedenog aparata sa rokom isporuke do dva mjeseca. Aparta koji je do sada bio u upotrebi nabavljen je prije 22 godine.

Svečano puštanje u rad aparata obaviće se u četvrtak, 30. maja sa početkom u 12 časova, na Odjeljenju za radiološku dijagnostiku IBD-a.

Događaju će prisustvovati generalna menadžerka Vezuv grupe Danijela Jović sa saradnicima i direktor KCCG Radović sa saradnicima.

Ovim povodom medijima će se u ime donatora obratiti Danijela Jović a u ime KCCG direktor IBD-a dr Velibor Majić i načelnica Odjeljenja za radiološku dijagnostiku IBD-a dr Zorka Ilić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније