Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

01. 04. 2024. 09:27 >> 09:30

SAOPŠTENO IZ POLICIJE

Završena provjera, dojave o bombama u sudovima bile lažne

Završena je provjera prostorija u zgradama sudova u Podgorici i policija je utvrdila da su dojave o bombama bile lažne, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije. Zapoleni koji su jutros bili evakuisani, vratili su se na radna mjesta.

Zgrada u kojoj se nalaze Viši, Apelacioni, Vrhovni i Ustavni sud, ali zgrada Osnovnog suda u Podgorici evakuisane su jutros rano zbog dojava o postavljenim bombama, potvrđeno je Portalu RTCG iz tih sudova.

Radnici su bili evakuisani, a policija je provjerila prostorije. 

Ovo nije prvi put da se sudovi evakuišu zbog lažnih dojava o eksplozivnim napravama. Dojave koje su se ispostavile lažne stigle su na mejlove sudova i prije dvadesetak dana. 

Uskoro opširnije...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније