Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

20. 03. 2024. 18:24 >> 18:24
1
Čitaj mi:

SPAJIĆ OBEĆAO

Na Vladi o podizanju spomenika u Herceg Novom za ratni zločin Deportacije

Premijer Milojko Spajić iniciraće na narednoj sjednici Vlade razgovor o podizanju spomenika u Herceg Novom za ratni zločin Deportacije, poručeno je iz NVO Građanska alijanasa.

To im je premijer obećao na današnjem sastanku sa programskim direktorem Građanske alijanse, Milanom Radovićem i Bojana Jokić ispred LGBT Forum Progress. Sastanku je prisustvovao i Alen Bajrović iz Herceg Novog, sin žrtve ratnog zločina Deportacije, Osma Bajrovića.

Kako su iz GA naveli na društvenim mrežama sa premijerom su razgovarali o inicijativi za podizanje spomenika u Herceg Novom za ratni zločin Deportacije, te se saglasili oko važnosti njene realizacije za pomirenje, pravdu i budućnost Crne Gore i regiona.

"Premijer Spajić je podržao inicijativu i naveo da će na narednoj sjednici Vlada Crne Gore inicirati ovo veoma važno pitanje, kojem se zahvaljujemo na prijemu i na prepoznavanju značaja ove teme", istakli su iz GA.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније