Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

01. 03. 2024. 17:58 >> 18:05
Čitaj mi:

UPLATIĆE INSTITUTU ZA BOLESTI DJECE

Na humanitarnoj utakmici Vlada-Skupština prikupljeno 8.412 eura

Na humanitarnoj utakmici između Vlade i Skupštine koja je odigrana povodom 100 dana rada Vlade prikupljeno je 8.412 eura a novac će biti uplaćen na račun Instituta za bolesti djece u Podgorici.

To je saopšteno iz kabineta potpredsjednika Vlade za demografiju i mlade i Ministarstva sporta i mladih.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstvo sporta i mladih i Univerzitet Crne Gore uplatili su po 2.000 eura, Ministarstvo odbrane 1.145 eura, po 1.000 eura Generalni Sekretarijat Vlade i Ministarstvo rada i socijalnog staranja a po 300 eura uplatili su Ministarstvo turizma i Ministarstvo prostornog planiranja urbanizma i državne imovine. U donatorskoj kutiji koja je bila postavljena tokom utakmice sakupljeno je 667 eura.

"Napominjеmо do se sada nismo javno oglašavali sa konkretnom cifrom zbog procedure prenosa novčanih sredstava iz državnih institucija koje su najavile uplatu", navodi se u saopštenju.

Kabinet potpredsjednika vlade za demografiju i mlade i Ministarstvo sporta i mladih zahvalili su se svim državnim institucijama i pojedincima koji su učestvovali u akciji, kroz donacije i organizaciju humanitarne utakmice.

"Djeca uvijek moraju da budu tačka našeg spajanja i zbog njih moramo da gradimo bolju budućnost", poručili su.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније